video

Video kan op vele manieren een waardevolle toevoeging zijn. Of het nu gaat om de presentatie van uw bedrijf of het vastleggen van herinneringen, voor video-opnames heeft u een waardevolle partner in Final Media.

Er zijn op zakelijk gebied vele toepassingen, hieronder een paar voorbeelden:

1. bedrijfsfilm - promotie van uw bedrijf voor op beurzen, op beeldschermen en op uw website

2. instructiefilm - uitleg van bepaalde processen naar uw interne team als naar uw klanten kan sneller en eenvoudiger met video

3. productvideo - een beeld zegt meer dan duizend woorden. Een bewegend beeld zegt het drievoudige

4. webvideo - fleur uw website op met videobeelden en maak deze meteen toegankelijker voor de visueel gehandicapten

5. bedrijfsuitje - uw wilt dat uw medewerkers nog lang nagenieten van het door u georganiseerde uitje. Ook dit doen wij graag voor u

professionele studio met greenscreen waarmee allerlei achtergronden gemaakt kunnen worden. Dat kan een neutrale achtergrond zijn maar ook beelden die over elkaar heen worden gelegd.

Natuurlijk werken wij ook graag voor particulieren. Viert u binnenkort uw bruiloft, jubileum of vrijgezellenfeest? Final Media heeft speciaal voor particulieren aanbiedingen gemaakt om deze onvergetelijke momenten vast te leggen door een professionele cameraman. U krijgt dit in dvd-hoesje aangeleverd met rechtenvrije muziek. 

Voor een aantal voorbeelden van filmpjes klik hier

 

video

 

website met cms vanaf € 500,-

cms-systeem vanaf 500 euro

Een uitgebreid cms-systeem voor zowel de veeleisende content manager als voor de MKB-er. Met dit cms-systeem kunt u eenvoudig websites beheren, nieuwsbrieven versturen en contacten beheren, statestieken bijhouden maar ook een uitgebreide webshop mee onderhouden en beheren. Dit cms-systeem bieden wij nu aan vanaf € 500,- als starterspakket excl. BTW. Klik hier voor meer informatie en hier voor voorbeelden.

video- en fotopakket voor uw bruiloft

Bruiloftvideo v.a. 375 euro

Tijdelijke aanbieding! Uw bruiloft kunt u nu laten vastleggen op foto en video door een professionele cameraman uitgerust met een full HD camera en door een professionele fotograaf voor een heel voordelige combinatieprijs van € 1.320,- ! Kijk hier wat je daarvoor allemaal krijgt.