feestjes en partijen

Kinderfeestje opname op videoVoor kinderfeestjes werken we samen met DJ Jimp. Deze DJ maakt van uw kinderfeestje een groot feest welke door ons wordt vastgelegd op video in de vorm van een videoclip. Een dag om nooit meer te vergeten kan nu worden herbeleefd door een professionele opname en montage van het feest van uw kind.

Naast een videoclip kunt u natuurlijk ook foto's laten maken. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op (vermeld er bij dat het u gaat om een kinderfeestje).

Voor een DJ en meer foto's kijk eens op www.djjimp.nl

Disco Party

 

Feel like a star

vrijgezellenfeestje op video opnemen?Altijd al eens in de schoenen van een echte popster willen staan? 'Feel like a star' biedt jullie deze unieke ervaring! Neem jullie eigen cd op zoals Marco Borsato & Gordon hebben gedaan. Dit unieke uitje wordt verzorgd door Mediasaloon, een professioneel bekroonde opnamestudio in Zeewolde. Iets om nooit te vergeten!

Als echte sterren maakt u  een CD-single, op dezelfde manier zoals bv. Marco Borsato in diezelfde studio heeft gedaan. Uiteraard kunt u dit uitje kunt u laten door ons laten opnemen op video.

Hiervoor kunt u in het reserveringsformulier kiezen voor ja op de vraag “Wilt u een professionele VIDEOCLIP laten maken van het uitje?”.

Ga naar www.feellikeastar.nl en kies het uitje dat u zoekt of ga direct naar het reserveringsformulier. Voor een voorbeeld klik hier.

 

vrijgezellenfeestje

 

Bekijk hieronder een videovoorbeeld van een familiefeestje die het liedje "'T is weer voorbij die mooie zomer" hebben ingezongen.

Bekijk hieronder een videovoorbeeld van een vrijgezellenfeestje van een stel mannen die het liedje Toppertje hebben ingezongen.

website met cms vanaf € 500,-

cms-systeem vanaf 500 euro

Een uitgebreid cms-systeem voor zowel de veeleisende content manager als voor de MKB-er. Met dit cms-systeem kunt u eenvoudig websites beheren, nieuwsbrieven versturen en contacten beheren, statestieken bijhouden maar ook een uitgebreide webshop mee onderhouden en beheren. Dit cms-systeem bieden wij nu aan vanaf € 500,- als starterspakket excl. BTW. Klik hier voor meer informatie en hier voor voorbeelden.

video- en fotopakket voor uw bruiloft

Bruiloftvideo v.a. 375 euro

Tijdelijke aanbieding! Uw bruiloft kunt u nu laten vastleggen op foto en video door een professionele cameraman uitgerust met een full HD camera en door een professionele fotograaf voor een heel voordelige combinatieprijs van € 1.320,- ! Kijk hier wat je daarvoor allemaal krijgt.