bedrijfsuitje

bedrijfsuitje

Is het weer eens tijd voor een bedrijfsuitje met uw collega’s? Of misschien heeft u nog budget over. Laat uw bedrijfsuitje dan eens opnemen door een professionele cameraman.

De meest leuke en hilarische momenten zullen worden vastgelegd waar u en uw collega’s nog lang van zullen genieten.

Ook speciale verzoeken kunnen we voor u vastleggen als u bijvoorbeeld een collega een oor wilt aannaaien of iemand juist in het zonnetje wilt zetten.

Opnames kunnen van elk uitje gemaakt worden, van paintballen tot en met cursus creatief koken. Leg uw uitje vast zodat u en uw medewerkers nog lang kunnen genieten van de napret. Voor een voorbeeld klik hier.

feel like a star!

feellikeastar

In samenwerking met studio Mediasaloon bieden wij u “Feel like a star”. Mediasaloon is een professionele bekroonde muziekstudio in Zeewolde en biedt u nu de mogelijkheid om op muzikale wijze uw bedrijfsuitje te vieren.

Als echte sterren maakt u  een CD-single, op dezelfde manier zoals bv. Marco Borsato in diezelfde studio heeft gedaan. Uiteraard kunt u dit uitje kunt u laten door ons laten opnemen op video.

Hiervoor kunt u in het reserveringsformulier kiezen voor ja op de vraag “Wilt u een professionele VIDEOCLIP laten maken van het uitje?”.

Ga naar www.feellikeastar.nl en kies het uitje dat u zoekt of ga direct naar het reserveringsformulier.

Genoemde kosten zijn uitsluitend voor de opnames. Voor totale kosten van dit uitje kijk op www.feellikeastar.nl

Voor een voorbeeld klik hier.

 

vrijgezellenfeestje

 

Bekijk hieronder een videovoorbeeld van een familiefeestje die het liedje "'T is weer voorbij die mooie zomer" hebben ingezongen.

Bekijk hieronder een videovoorbeeld van een vrijgezellenfeestje van een stel mannen die het liedje Toppertje hebben ingezongen.

website met cms vanaf € 500,-

cms-systeem vanaf 500 euro

Een uitgebreid cms-systeem voor zowel de veeleisende content manager als voor de MKB-er. Met dit cms-systeem kunt u eenvoudig websites beheren, nieuwsbrieven versturen en contacten beheren, statestieken bijhouden maar ook een uitgebreide webshop mee onderhouden en beheren. Dit cms-systeem bieden wij nu aan vanaf € 500,- als starterspakket excl. BTW. Klik hier voor meer informatie en hier voor voorbeelden.

video- en fotopakket voor uw bruiloft

Bruiloftvideo v.a. 375 euro

Tijdelijke aanbieding! Uw bruiloft kunt u nu laten vastleggen op foto en video door een professionele cameraman uitgerust met een full HD camera en door een professionele fotograaf voor een heel voordelige combinatieprijs van € 1.320,- ! Kijk hier wat je daarvoor allemaal krijgt.