bedrijfsfilm

Breng uw bedrijf in beeld Breng u bedrijf in beeld door een bedrijfsfilm te laten maken van uw bedrijf. U kunt zelf met een script komen of deze door ons laten schrijven.

In beide gevallen zal onze scriptschrijver/cameraman samen met u overleggen welke sfeer u wilt uitstralen en welke kenmerken van uw bedrijf naar voren wilt laten komen.

U kunt ook meteen een productvideo laten maken. Omdat veel beelden dan hergebruikt kunnen worden scheelt dit ook weer in de prijs.

Naast de gewone bedrijfsfilm bieden we ook de mogelijkheid tot instructievideo's. Vraag naar de mogelijkheden.

totaalpakket

We hebben een totaalpakket samengesteld om een bedrijfsfilm te laten opnemen. Voor de opname wordt gebruik gemaakt van een professionele full HD (1080p) ENG camera. Voor opnames binnen wordt gewerkt met een 3-punts belichting.

Ook kan er gebruik worden gemaakt van onze greenscreen studio waarmee andere achtergronden geplaatst kunnen worden zoals uw logo, een watermerk of een extra visuele ondersteuning.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. Kijkt u ook eens naar de voorbeelden om een idee te krijgen hoe een bedrijfsfilm eruit zou kunnen zien.

bedrijfsfilm laten opnemen?

prijs is inclusief camerman en montage

 

Infomercial over de cloud - NDI

Supply Chain Professional Event - BLMC en Supply Chain Magazine

Feel Like a Star

 

Kerk van de Nazarener


Duikschool Wobbegong

Loading the player ...

Promotie Eric Allen MLMmainstream.com

 


website met cms vanaf € 500,-

cms-systeem vanaf 500 euro

Een uitgebreid cms-systeem voor zowel de veeleisende content manager als voor de MKB-er. Met dit cms-systeem kunt u eenvoudig websites beheren, nieuwsbrieven versturen en contacten beheren, statestieken bijhouden maar ook een uitgebreide webshop mee onderhouden en beheren. Dit cms-systeem bieden wij nu aan vanaf € 500,- als starterspakket excl. BTW. Klik hier voor meer informatie en hier voor voorbeelden.

video- en fotopakket voor uw bruiloft

Bruiloftvideo v.a. 375 euro

Tijdelijke aanbieding! Uw bruiloft kunt u nu laten vastleggen op foto en video door een professionele cameraman uitgerust met een full HD camera en door een professionele fotograaf voor een heel voordelige combinatieprijs van € 1.320,- ! Kijk hier wat je daarvoor allemaal krijgt.