over ons

Final Media is een mediabureau met twee pijlers: video en internet

Hoewel video een apart onderdeel is dat op zichzelf staat in het bedrijf wordt video word steeds belangrijker voor het internet waardoor deze twee pijlers een uitstekende combinatie blijken te zijn. 

Inmiddels is er een opnamestudio ingericht met greenscreen waardoor ook interviews en presentaties opgenomen kunnen worden. Dit alles in nauwe samenwerking met een professionele muziek- en opnamestudio als partner.

video

Video is een belangrijk onderdeel geworden in onze bedrijfsvoering. Wij bieden allerlei standaard pakketten aan voor zowel de zakelijke markt (bedrijfsvideo, uitjes) als de particuliere markt (bruiloftreportages, vrijgezellenfeestjes).

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel wat zich uit in de professionele apparatuur en onze mensen. Zo heeft de cameraman een opleiding genoten op het gebied van camerabediening, montage en steady-cam. Ook beschikken wij over een opnamestudio met greenscreen.

Niet alleen professionele apparatuur en vakkundigheid maar ook betrouwbaarheid en een prettige omgang met mensen is belangrijk bij het maken van opnames. Bent u op zoek naar een goede gecertificeerde cameraman of wilt u gewoon eens praten over wat er allemaal bij komt kijken bij een videoreportage neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

ENG Video

internet

weboplossing finalmedia

Op het gebied van internet bieden wij complete websites aan met cms, webshops met iDeal- en creditcardbetaalsystemen en maatwerk webapplicaties.

Door de modulaire werkwijze kunnen wij u pakketprijzen bieden zonder extra kosten op nacalculatie. Dit houdt de prijs scherp en bied ons de mogelijk een bug-free garantie aan te bieden.

Deze garantie houdt in dat zolang u zelf geen wijzigingen doorvoert in onze code wij een levenslange garantie geven op eventuele programmeerfouten.

Uitzondering is wel dat als browsers vernieuwd worden updates niet onder deze garantie vallen maar wel tegen een meerprijs worden uitgevoerd.

Klik hier voor meer informatie omtrent weboplossingen. Wilt u voorbeelden zien wat Final Media zoal heeft gedaan kijk dan eens naar onze portfolio.

 

website met cms vanaf € 500,-

cms-systeem vanaf 500 euro

Een uitgebreid cms-systeem voor zowel de veeleisende content manager als voor de MKB-er. Met dit cms-systeem kunt u eenvoudig websites beheren, nieuwsbrieven versturen en contacten beheren, statestieken bijhouden maar ook een uitgebreide webshop mee onderhouden en beheren. Dit cms-systeem bieden wij nu aan vanaf € 500,- als starterspakket excl. BTW. Klik hier voor meer informatie en hier voor voorbeelden.

video- en fotopakket voor uw bruiloft

Bruiloftvideo v.a. 375 euro

Tijdelijke aanbieding! Uw bruiloft kunt u nu laten vastleggen op foto en video door een professionele cameraman uitgerust met een full HD camera en door een professionele fotograaf voor een heel voordelige combinatieprijs van € 1.320,- ! Kijk hier wat je daarvoor allemaal krijgt.