website pakketten

website pakketEen website moet prettig zijn om naar te kijken maar ook actuele informatie bieden. Een goede website is continu in beweging. Om snel aanpassingen te kunnen maken aan uw website is een content management systeem (cms) onmisbaar.

We hebben ons eigen cms systeem dat is ontwikkeld met twee uitgangspunten: gebruiksvriendelijkheid en bruikbaarheid. Het systeem kan via enkele klikken tekst, beeld en geluid toevoegen aan uw website. Teksten kunt u online bewerken via een eenvoudige tekstverwerker. Foto's en video's kunnen ge-upload en geplaatst worden.

Er zijn vele functies beschikbaar voor het wijzigen van uw foto's en video's voor beginners maar ook voor ervaren html-gebruikers. Klik hier voor meer informatie over ons cms systeem.

Wij bieden naast maatwerk ook verschillende pakketten aan waaruit u kan kiezen. Dit zijn totaalpakketten met minimaal een homepage met een aantal subpagina's gekoppeld aan ons cms-systeem. Het verschil zit steeds in de extra opties.

website pakketten

Omschrijving Starterspakket Basispakket Alles-in-een Pakket Basis webshop Webshop totaal
teksten,foto's, media beheer X X X X X
zoekmachine optimalisatie (SEO)
X X X X X

metadata

X X X X X
foto albums

X X X X
banners
X X X X
Nieuwsbrieven & statestieken     X X X
contacten beheren     X X X
contactgroepen beheren     X X X
producten       X X
bestellingen beheren
      X X
verzendkostenbeheer
      X X
gebruikersbeheer         X
Grafisch ontwerp door ontwerper     X   X

Ontwerp volgens template of
zelf aangeleverd

X X   X  
prijzen v.a. € 500,- v.a. € 745,- op aanvraag v.a. € 1500,- op aanvraag

Bent u geïnteresseerd in een pakket of wilt u extra opties die niet hierboven staan vermeld vraag dan vrijblijvend een offerte aan. In de omschrijving graag melden welk pakket u wilt bestellen of meer informatie over wilt ontvangen. 

maatwerk

Voor maat werk neem gerust contact met ons op voor een prijsopgave. Nog niet overtuigd kijk dan eens naar onze portfolio voor een paar voorbeelden.

 

website met cms vanaf € 500,-

cms-systeem vanaf 500 euro

Een uitgebreid cms-systeem voor zowel de veeleisende content manager als voor de MKB-er. Met dit cms-systeem kunt u eenvoudig websites beheren, nieuwsbrieven versturen en contacten beheren, statestieken bijhouden maar ook een uitgebreide webshop mee onderhouden en beheren. Dit cms-systeem bieden wij nu aan vanaf € 500,- als starterspakket excl. BTW. Klik hier voor meer informatie en hier voor voorbeelden.

video- en fotopakket voor uw bruiloft

Bruiloftvideo v.a. 375 euro

Tijdelijke aanbieding! Uw bruiloft kunt u nu laten vastleggen op foto en video door een professionele cameraman uitgerust met een full HD camera en door een professionele fotograaf voor een heel voordelige combinatieprijs van € 1.320,- ! Kijk hier wat je daarvoor allemaal krijgt.