internet

grafisch ontwerp

Uw website is meer dan alleen een visitekaartje, het is ook een communicatiemiddel naar uw klanten en personeel toe. Laat uw website vormgeven door een professionele vormgever zodat het er netjes en professioneel uit ziet. Klik hier voor meer informatie hoe wij te werk gaan. Wilt u direct een offerte aanvragen klik dan hier. Nieuwsgierig naar een paar voorbeelden kijk dan eens hier.

content management

Naast dat een website er goed uit moet zien, is het misschien nog wel belangrijker dat de informatie die u wilt aanbieden up-to-date is. Onderhoud uw eigen website via een handig beheersysteem, een content management systeem genoemd (afgekort met CMS).

Naast de standaard content management systemen (CMS) bieden wij ook een eigen CMS systeem in samenwerking met NuSoft. Heeft u de voorkeur voor Drupal, ModX of Joomla vraagt u dan gerust een offerte aan. Bent u geinteresseerd in ons eigen CMS systeem kijk dan ook eens hier voor meer informatie.

webshop

U wilt een webshop beginnen of u heeft misschien al een webshop maar u bent niet tevreden over tool waarmee u het moet beheren? Dan kan een webshop van Final Media u misschien verder helpen. Onze focus ligt altijd op gebruiksvriendelijk heet en optimale bruikbaarheid. Wij hebben een cms-systeem waarmee u snel u website en webshop kunt beheren.

webservices

Software as a serviceVoortbouwen op bestaande systemen met webservices heeft vele voordelen waarvan de grootste is dat u kosten bespaard omdat u alleen betaald voor een uitbreiding. Een bijkomend voordeel is dat services onafhankelijk van elkaar kunnen opereren en tegelijkertijd uitstekend samenwerken.

Heeft u een interne applicatie en wilt u graag bepaalde informatie aan kunnen bieden aan uw klanten of potentiele opdrachtgevers via uw website dan is een webservice waarschijnlijk iets voor u. Kijk hier voor meer informatie.

Bent u nieuwsgierig naar praktische toepassingen kijk dan eens naar onze portfolio.

website met cms vanaf € 500,-

cms-systeem vanaf 500 euro

Een uitgebreid cms-systeem voor zowel de veeleisende content manager als voor de MKB-er. Met dit cms-systeem kunt u eenvoudig websites beheren, nieuwsbrieven versturen en contacten beheren, statestieken bijhouden maar ook een uitgebreide webshop mee onderhouden en beheren. Dit cms-systeem bieden wij nu aan vanaf € 500,- als starterspakket excl. BTW. Klik hier voor meer informatie en hier voor voorbeelden.

video- en fotopakket voor uw bruiloft

Bruiloftvideo v.a. 375 euro

Tijdelijke aanbieding! Uw bruiloft kunt u nu laten vastleggen op foto en video door een professionele cameraman uitgerust met een full HD camera en door een professionele fotograaf voor een heel voordelige combinatieprijs van € 1.320,- ! Kijk hier wat je daarvoor allemaal krijgt.