video-opnames

Verrijk uw website met een met een instructievideo of bedrijfsfilm. Laat zien aan uw klanten waar u mee bezig bent en leg uw prestaties vast op video. Video werkt ook uitstekend als cursusmateriaal of als verrijking van uw klantpresentatie.

Gaat u binnenkort trouwen of heeft u een vrijgezellenfeestje, laat deze dan vastleggen door Final Media zodat u later nog eens alle momenten kan herbeleven.

Infomerical over de cloud voor NDI

website met cms vanaf € 500,-

cms-systeem vanaf 500 euro

Een uitgebreid cms-systeem voor zowel de veeleisende content manager als voor de MKB-er. Met dit cms-systeem kunt u eenvoudig websites beheren, nieuwsbrieven versturen en contacten beheren, statestieken bijhouden maar ook een uitgebreide webshop mee onderhouden en beheren. Dit cms-systeem bieden wij nu aan vanaf € 500,- als starterspakket excl. BTW. Klik hier voor meer informatie en hier voor voorbeelden.

video- en fotopakket voor uw bruiloft

Bruiloftvideo v.a. 375 euro

Tijdelijke aanbieding! Uw bruiloft kunt u nu laten vastleggen op foto en video door een professionele cameraman uitgerust met een full HD camera en door een professionele fotograaf voor een heel voordelige combinatieprijs van € 1.320,- ! Kijk hier wat je daarvoor allemaal krijgt.