weboplossingen

Final Media biedt weboplossingen en diensten en doet dit vaak in combinatie met beeld en geluid. Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van de nieuwste technieken zonder daarbij de oude systemen uit het oog te verliezen. Ook besteden wij veel aandacht aan de vormgeving en de tekstuele inhoud van uw website door gebruik te maken van professionele tekstschrijvers.

webshops

Speciaal voor de internetondernemer bieden wij ook webshops aan op maat met ons gebruiksvriendelijke en overzichtelijke cms-systeem. Bent u op zoek naar een goed systeem dat volledig online kunt werken waar en wanneer u wilt, waar u snel en gebruiksvriendelijk aanpassingen kan maken zonder meteen te moeten uploaden kijk dan eens naar ons cms-systeem. Bestellingen worden automatisch opgeslagen in het systeem waar u ze kunt bekijken en beheren. Verzendkosten met staffels, prijzen, btw alles kunt u eenvoudig beheren via een paar klikken. Graag komen we bij langs voor eendemonstratie om te laten zien hoe krachtig dit systeem is en dat voor een betaalbare prijs.

website met cms vanaf € 500,-

cms-systeem vanaf 500 euro

Een uitgebreid cms-systeem voor zowel de veeleisende content manager als voor de MKB-er. Met dit cms-systeem kunt u eenvoudig websites beheren, nieuwsbrieven versturen en contacten beheren, statestieken bijhouden maar ook een uitgebreide webshop mee onderhouden en beheren. Dit cms-systeem bieden wij nu aan vanaf € 500,- als starterspakket excl. BTW. Klik hier voor meer informatie en hier voor voorbeelden.

video- en fotopakket voor uw bruiloft

Bruiloftvideo v.a. 375 euro

Tijdelijke aanbieding! Uw bruiloft kunt u nu laten vastleggen op foto en video door een professionele cameraman uitgerust met een full HD camera en door een professionele fotograaf voor een heel voordelige combinatieprijs van € 1.320,- ! Kijk hier wat je daarvoor allemaal krijgt.